maandag 3 juni 2019

Upgrade van Lara reims

Upgrade is het fantasierijke en beeldende ya- debuut van Lara Reims. Gefascineerd door technologie besloot ze om een spannend verhaal te creëren rond Rémi. Met haar verhaal wilde ze ook tonen hoe sterk en bijzonder iemand kan zijn en dat je alles kan worden waarvan je droomt.

Rémi is een brugklasser die gepest wordt op school en in zijn eigen gezin hoort hij er ook niet echt bij. Roos, zijn zus heeft meer aandacht voor meidendingen dan hem en zijn ouders zijn biologen die steeds op zoek zijn naar nieuwe oplossingen maar hun zoon vergeten. Eigenlijk kan hij enkel in de virtuele wereld zijn wie hij wil zijn. Vanachter zijn pc vertoeft hij in een heerlijke wereld waar hij als Remigius meetelt en vrienden heeft.

Wanneer hij op een avond een geheim ontdekt, besluit hij zijn familie te confronteren, maar na een vreselijk voorval blijft hij alleen achter.

Gelukkig is er die zonderlinge man die hem meeneemt naar het Creodroom. Dit lijkt een gewone, saaie school, maar Rémi leert net zoals Emma en Jerome dat zij hier voor een reden zijn en niets hier is wat het lijkt. De rebelse flapuit Emma en de stille Rémi worden vrienden en ook computerspecialist Jerome wordt Rémi zijn nieuwe maatje. In dit futuristische opleidingsinstituut voelt hij zich snel thuis en stilaan wordt duidelijk waarom hij zich altijd anders dan de rest voelde. In deze wonderlijke wereld zijn robotten, glenzen en andere vooruitstrevende nieuwe technologieën normaal. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn en onze kritische vrienden gaan samen de geheimen uitzoeken. Wanneer ze deze antwoorden vinden worden verontrustende zaken duidelijk en komen ze in spannende avonturen terecht.

Stilaan ontdekken ze de vreselijke waarheid en is het zelfs onduidelijk wie nu goed of slecht is. Upgrade deel één is het begin van een goed uitgetekende en boeiende wereld vol wetenschappelijke en medische snufjes. Het wat abrupte einde met een cliffhanger van formaat doet me verlangend uitkijken naar het tweede deel Blackout dat in de nabije toekomst verschijnt.

Upgrade is een wervelend ya-debuut vol heerlijke karakters, een heldhaftig en eigenwijs trio en heel veel technologische snufjes gecombineerd met thema's zoals eenzaamheid, vriendschap, vertrouwen en het zoeken naar je eigen identiteit.
Eigenlijk is dit ya- debuut vol creativiteit en vlotte, korte e hoofdstukken voor iedereen een aanrader.

Scifi-fans kunnen hun hart ophalen met alle wetenschappelijke toekomstperspectieven en ook wie graag een levendig en spannend verhaal ontdekt of gek is op fantasy zal de personages en hun avonturen in zijn of haar hart sluiten.

Dit eerste deel is het veelbelovende begin van een nieuwe reeks met enkele schoonheidsfoutjes maar heel veel verbeelding. Een kritische kijk over alle mogelijke gevaren in onze verre of nabije toekomst zijn de kers op de taart. Ik kan niet wachten om verder te verdwijnen in het magische en inventieve Creodroom en mee op pad te gaan met onze speciale bende.

1 opmerking:

  1. Hallo, mijn naam is Anne Marieke, ik kom uit Amsterdam, maar ik woon met mijn man in Waterton Lakes National Park, Canada. Woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen aan een andere vrouw heeft nagelaten. We zijn al vijfentwintig jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een aantal strijdpogingen doorstaan ​​totdat hij uiteindelijk met onze kinderen vertrok en naar Melbourne verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Alle contactmiddelen geblokkeerd, waardoor communicatie ongeldig is. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart plaagden niet beheersen, ik was verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht aan hem en vind altijd dat hij bij me terug moet komen, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend of de mijne die soortgelijke uitdagingen had. Ze leidde me naar een zeer krachtige man genaamd Doctor osagiede. Ze zei dat hij de enige reden was voor geluk waar ze tot op heden van genoot. Dr. osagiede kan helpen bij het herstellen van verbroken relaties, ze zei dat ik het moest berechten. Ik nam contact met hem op via zijn e-mailadres doctorosagiede75@gmail.com en hij gaf me instructies over wat ik moest doen en toen deed ik het, dus hij deed een liefde voor mij. Tot mijn grote verrassing belde mijn man na drie weken en zei dat ik hem net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik maakte grond om mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Dat is de manier waarop hij met veel liefde en vreugde naar ons terugkeerde en vanaf die dag was ons huwelijk sterker dan daarvoor. Dankzij Drosagiede is hij zeer krachtig, dus besloot ik mijn verhaal te delen vanwege die vrouwen en mannen. wie heeft ervaren wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drosagiede is de oplossing, een echte en krachtige gieter die lange tijd heeft gebeden om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En heeft ook spreuken om HIV, kanker, enz. Te genezen. GOED GELUK.

    BeantwoordenVerwijderen

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...