zondag 26 mei 2019

Uitgeschakeld van Angelique Haak

Titel: Uitgeschakeld 
Auteur: Angelique Haak
Publicatiedatum: oktober 2018
Uitgeverij: de Crime Compagnie

Waardering: 4,5 


Korte inhoud:

'MET JULLIE DOCHTER IS HET BEGONNEN, MAAR MET HAAR ZAL HET NIET EINDIGEN…'

Deze tekst ziet Dorine van Sevère, als ze nietsvermoedend haar post opent. Haar dochter Jorinde pleegde 2 maanden eerder zelfmoord. Rechercheur Jennifer Brugman en haar partner Ricardo de Graaf, stellen een onderzoek in en komen er al snel achter dat iemand bezig is een groep jonge vrouwen uit te roeien. Ze raken verstrikt in een bizar onderzoek, waarbij meerdere mensen met heftige emoties kampen. En heftige emoties, zetten soms aan tot heftige daden…

Mijn mening:
Het eerste boek dat ik las van Angelique Haak en absoluut niet het laatste. Nota: ik las het eerste Jennifer Brugman-boek niet, maar dat hoefde duidelijk ook niet. Het kostte me zelfs even tijd om te realiseren dat dit een reeks is. Je kunt hem dus perfect apart lezen.
Uitgeschakeld is een verhaal dat met een zeer stevige introductie begint en je niet meer loslaat als lezer. Het werd vlot geschreven, met zinnen die je meeslepen doorheen het boek en een verhaallijn die verstandig, strak en stevig in elkaar zit, met respect voor het gevoelige thema pedofilie.

De personages zitten goed in elkaar, bepaalde verhaallijnen waren voor de meer ervaren lezer geen verrassing en sommige dingen zag je mijlenver aankomen. Maar, ondanks dat betrapte ik mezelf erop dat ik wilde blijven doorlezen, om te zien hoe het zou aflopen. Spanning werd afgewisseld met een aantal mooie gevoeligere scènes en de karakters waren uitnodigend genoeg om meer boeken over te willen lezen.

Geen lange review met ontzettend veel details voor dit boek, maar een aanrader om het te lezen. Je zal er geen spijt van hebben. Ik las het zelf op één dag uit, omdat het bleef vragen om te blijven lezen. Gewoon doen dus.




1 opmerking:

  1. Hallo, mijn naam is Anne Marieke, ik kom uit Amsterdam, maar ik woon met mijn man in Waterton Lakes National Park, Canada. Woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen aan een andere vrouw heeft nagelaten. We zijn al vijfentwintig jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een aantal strijdpogingen doorstaan ​​totdat hij uiteindelijk met onze kinderen vertrok en naar Melbourne verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Alle contactmiddelen geblokkeerd, waardoor communicatie ongeldig is. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart plaagden niet beheersen, ik was verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht aan hem en vind altijd dat hij bij me terug moet komen, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend of de mijne die soortgelijke uitdagingen had. Ze leidde me naar een zeer krachtige man genaamd Doctor osagiede. Ze zei dat hij de enige reden was voor geluk waar ze tot op heden van genoot. Dr. osagiede kan helpen bij het herstellen van verbroken relaties, ze zei dat ik het moest berechten. Ik nam contact met hem op via zijn e-mailadres doctorosagiede75@gmail.com en hij gaf me instructies over wat ik moest doen en toen deed ik het, dus hij deed een liefde voor mij. Tot mijn grote verrassing belde mijn man na drie weken en zei dat ik hem net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik maakte grond om mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Dat is de manier waarop hij met veel liefde en vreugde naar ons terugkeerde en vanaf die dag was ons huwelijk sterker dan daarvoor. Dankzij Drosagiede is hij zeer krachtig, dus besloot ik mijn verhaal te delen vanwege die vrouwen en mannen. wie heeft ervaren wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drosagiede is de oplossing, een echte en krachtige gieter die lange tijd heeft gebeden om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En heeft ook spreuken om HIV, kanker, enz. Te genezen. GOED GELUK.

    BeantwoordenVerwijderen

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...