woensdag 31 augustus 2022

Pumps in de blubber ( Taylor Ranch) - Patricia van Dam

 


Wat is dit een heerlijke 'ranch' feelgood met humor en een tikje drama

 

Wanneer op Taylor Ranch het nieuwe zomerhulpje begint blijkt ze de sexy stadsmeid Alexia. In het begin lijkt de zakelijke deal van twee vaders niet te werken . Deze knappe juffrouw een lesje leren en de ranch een extra paar handen bezorgen lijkt onmogelijk. Gelukkig loopt er hier wel de knappe zoon Travis rond . Misschien kan hij het 'prinsesje' van gedacht doen veranderen of wil ze toch echt terug naar haar rijkeluisleven? Na een goed gesprek wordt alles anders en stilaan gaan de rijke stadsmeid haar ogen open . Jammer genoeg slaat dan het noodlot toe.

 Patricia van Dam heeft me verwend met haar grappige maar ook ernstige scènes.

 Pumps in de blubber leest lekker weg . De verschillende personages zijn boeiend en hun zoektocht naar liefde is hartverwarmend. Het verhaal heeft humor en de auteur geeft de sfeer en de onderlinge relaties prachtig weer. Deze fijne feelgood gaat over je eigen dromen volgen . Pumps in de blubber laat zien dat je ongeacht wat anderen willen soms risico's moet durven nemen en voor je geluk moet vechten.

 Liefde is de rode draad die alles verbindt en hoewel sommige zaken wel erg cliché zijn heb ik me echt vermaakt met  ' Pumps in de blubber'.

 Ik kan niet wachten om de andere karakters hun verhaal te ontdekken in een nieuw deel in deze serie.

 4 inktpotjes

Fany


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...