dinsdag 6 oktober 2015

De nieuwe Snoecks winnen?

Tradities zijn er om in ere te houden. En zodiende verschijnt jaarlijks een nieuwe Snoecks. Al sinds 1925 bestaat het dikke jaaroverzicht met heel veel opvallende foto's: mooi prachtige kunstfoto's, maar toch ook altijd een stel kunstzinnige blootfoto's.

De 92ste editie van Snoecks 2016 werd gelanceerd op 2 oktober, tijdens een open vernissage in de Schipperskapel in Brugge. Op die locatie is nu vervolgens een tentoonstelling, met werk van een zestal fotografen uit de nieuwe editie, van 3 oktober t/m 29 november. De selectie van de artiesten uit binnen- en buitenland reflecteert het streven naar variatie van Snoecks en de mix van verschillende genres in de hedendaagse fotografie. 
Nieuwsgierig geworden? Wij mogen twee Snoecks weggeven. Dit jaar is hij in twee verschillende versies uitgebracht, zoals je op de foto kan zien. Geef in je mail aan welke je graag zou willen winnen.
Waarom verdien jij een Snoecks 2016?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...