zaterdag 13 mei 2017

winactie Zoektocht terug van Marina Folkers

"Ze hield haar adem in. Dit kon niet waar zijn. Toch... die stem... Het was alsof ze teruggezogen werd in de tijd."

Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al haar zekerheden, waaronder haar jarenlange, stabiele relatie, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, waarbij ze probeert een pijnlijk geheim verborgen te houden. Dit wordt haar echter moeilijk gemaakt door Max Jordan - filmster en befaamd charmeur -, die met plezier aan haar overtuigingen rammelt en daarmee de boel nog meer op de kop zet.
Via het bruisende uitgaansleven van Londen en de stranden van Cornwall raakt Caitlin het spoor totaal bijster. Lukt het haar de weg weer terug te vinden?


Het nieuwe boek van Marina Folkers krijgt enthousiaste reacties. Bianca mocht haar wat vragen stellen en tevens mogen wij een exemplaar van het heerlijke Zoektocht terug verloten.


Via deze link kan je het interview met Marina Folkers lezen:

http://boekinkt.blogspot.nl/2017/05/interview-met-marina-folkers.html


In dit interview vertelt Marina over een vreemde hobby. Welke hobby is dat?

Stuur jouw antwoord naar: Inkkroon@hotmail.com en zet in jouw onderwerpregel de titel van het boek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Upgrade van Lara reims

Upgrade is het fantasierijke en beeldende ya- debuut van Lara Reims. Gefascineerd door technologie besloot ze om een spannend verhaal te c...