woensdag 13 mei 2015

Zwarte veren van Anne Bishop

Het tweede deel in de Anderen-serie van Anne Bishop

Voor alle lezers die zijn opgegroeid met Buffy the Vampire Slayer, Charmed, Twilight en de Mortal Instruments-serie is er nu het verhaal van Meg Corbyn, een cassandra sangue, een bloedprofeet die de toekomst ziet elke keer dat haar huid bloedt.

Het eerste deel in de serie,
Rode letters, valt in de smaak bij fans, blijkt uit de vele positieve recensies en lezersreacties. Nu verschijnt het tweede deel: Zwarte veren.

Auteur
Anne Bishop is een New York Times-bestsellerauteur die met haar boeken meerdere prijzen heeft gewonnen.
Zwarte veren
Nu Meg gesetteld is in het Stadspark van de Anderen staat ze voor een nieuwe uitdaging: een leven opbouwen met haar nieuwe buren.
Voor zowel Meg als de Anderen is dat zoeken, want Meg is iets ánders – maar geen Ander. Dan wordt de fragiele rust verstoord als een illegale drug opduikt die zowel mensen als Anderen tot moorden aanzet. Opnieuw staan de verhoudingen tussen beide kampen op scherp.


Enkele quotes over Rode letters:“Rode letters is het veelbelovende eerste deel van De Anderen: geen gezwijmel tussen tieners, maar een fascinerende wereld (hoe leeft de mens met zijn status als prooi?), heerlijke personages en een flinke dosis spanning.” – Fantasywereld.nl
"Meeslepend, verslavend en in het fijne fantasygenre."
– Fashionista

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...