zaterdag 17 juni 2017

Meet and friet Letterrijn

Mijn eerste boekenfeestje is een feit en wat voor, eentje om door een ringetje te halen! ThrilllerLezers en Uitgeverij LetterRijn hadden op het strand van Schevingen op zaterdag 10 juni een Meet en Friet georganiseerd met een aantal van hun auteurs. Bianca Nederhof, Melissa Skaye, Karin Hazendonk en Pjort Vreeswijk waren van de partij. Voor velen van hen was het een feest van herkenning en ontmoetingen met oude bekende. Voor mij was het de eerste keer dat ik de auteurs, de personen achter LetterRijn en Thrillerlezers in levende lijve mocht ontmoeten. Dat vond ik best spannend om eerlijk te zijn. Maar een echte thrillerlezer gaat een beetje spanning niet uit de weg ;-)


De locatie voor dit feestje was perfect. Bij Strandpaviljoen De Golfslag , was het goed toeven, zeker op zo'n prachtige zonnige dag. We werden getrakteerd op verkoelende drankjes en natuurlijk de beloofde friet! 
Om de auteurs en Sandra van LetterRijn beter te leren kennen had Ink (ThrillerLezers), een quiz opgesteld met originele vragen. Wie zou graag Mickey Mouse willen zijn? Wie luistert er stiekem graag naar klassieke muziek? Wie kijkt er graag naar slechte rampenfilms. Wie is benieuwd hoe de prinsjes opgroeien? En wie mag je 's nachts echt NIET wakker maken?
De quiz eindigde in een gelijk spel tussen Melissa en Elly, na een shout-out, ging Elly met een prachtig boekenpakket van alle thriller auteurs van LetterRijn naar huis. Elly kon deze dus ook meteen laten signeren!

Na de quiz was er nog tijd om uitgebreid te kletsen met lezers en auteurs. Zo werd er gesproken over nieuwe ideeën, schrijfvakanties, muziek en zelfs even over sport.


De afgelopen twee jaar heb ik een aantal manuscripten mogen lezen voor LetterRijn en hoe leuk is het dan dat je de auteur van één van die manuscripten aanwezig is, namelijk van Karin Hazendonk. Haar boek is zo goed als af en de cover heb ik al mogen aanschouwen.
Ben erg benieuwd hoe het boek uiteindelijk geworden is, aangezien er wijzigingen zijn doorgevoerd naar aanleiding van de op- en aanmerkingen van de proeflezers.

Het was een geweldige dag, met leuke mensen en het was een ervaring die naar meer smaakt!

Na afloop van het feestje ben ik nog blijven hangen met een paar enthousiaste lezers en hebben we geproost op een te gekke en gezellige dag!


Bedankt Ink, Thrillerlezers en LetterRijn dat ik hier onderdeel van mocht uitmaken!

Lilian


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...