woensdag 1 juni 2022

Office Candy van Sandra J. Paul

 




‘Office Candy’ gaat over Lisa die als freelance designer een boeiend project mag uitvoeren in een bank. Haar eerste werkdag verloopt echter niet volgens plan omdat het haar al snel duizelt van alle regeltjes, de afstandelijke manager en het schijnbaar ongeïnteresseerde personeel.

 

Gelukkig is er haar knappe mentor Daniel die met zijn innemende persoonlijkheid toch voor wat sfeer en gezelligheid zorgt in het saaie kantoor. Hoewel hij een aantrekkelijke collega is, lijkt hij niet Lisa haar type.

 

Lisa besluit om actie te ondernemen om de boel op kantoor wat op te fleuren en het werken leuker te maken. Uiteindelijk blijken haar ideeën verrassende resultaten op te leveren.

 

Misschien is dit wel een nieuw begin voor haar en de anderen?

 

In dit eerste deel maak ik kennis met een aantal personages. Lisa en Daniel worden iets meer uitgediept dan de rest en over hun verleden worden enkele details onthuld. De auteur heeft deze hoofdpersonages knap verbonden door hun gezamenlijke liefde voor zoete dingen.

 

Sandra J. Paul heeft een heerlijk vlotte pen en ze schetst het leven op en naast kantoor met sfeer, boeiende karakters en een einde dat doet uitkijken naar de volgende delen.

 

‘Office Candy’ is zoet maar gelukkig niet zeemzoet.


 

Ik ben er zeker van dat de serie na deze fijne start nog enkele verrassingen uit zijn hoed gaat toveren.

 

De sfeer in deze novelle zal voor sommige lezers misschien wel herkenbaar zijn en zelfs als dit niet zo is ga je toch genieten van dit korte feelgood verhaal. Het toverde in ieder geval bij mij een glimlach op mijn gezicht.

 

4 Inktpotjes

Fany

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...