donderdag 17 september 2015

Snoecks 2016

De Snoecks 2016 is verschenen
Tradities zijn er om in ere te houden. Zeker als die traditie Snoecks heet. Snoecks bestaat al sinds 1925 en geldt nog altijd als een van de meest invloedrijke jaarboeken.
De 92ste editie van Snoecks 2016 wordt gelanceerd op 2 oktober, tijdens een open vernissage in de Schipperskapel in Brugge. Op die locatie vindt vervolgens een tentoonstelling plaats, met werk van een zestal fotografen uit de nieuwe editie, van 3 oktober t/m 29 november. De selectie van de artiesten uit binnen- en buitenland reflecteert het streven naar variatie van Snoecks en de mix van verschillende genres in de hedendaagse fotografie. Enkele van de tentoongestelde artiesten zijn Lin Zhipeng, beter gekend als 223 - de stamvader van de Chinese avantgarde, de gerenommeerde Belgische natuurfotograaf Guido Sterkendries, de Amerikaanse Marianna Rothen en Lilith (NL) en memymom (B) die beiden een heel eigenzinnige visie op (zelf-)portretten vertegenwoordigen.
Wie niet zo lang kan wachten, vindt Snoecks 2016 vanaf volgende week in de boekhandel. Zowel de editie met de bekende modellencover als de arty-variant (limited edition).
Bijna 600 pagina's vol spannende fotografie en internationale reportages over reizen, kunst, fashion, design, architectuur en lifestyle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...