donderdag 9 juni 2016

Ludieke actie rondom Het smelt van Lize Spit

Lize Spit staat  al vier maanden op nummer 1 in de bestsellerlijst in Vlaanderen. De uitgever van Lize Spit vindt dat te weinig Nederlanders haar kennen.  Daarom kwamen ze op het zeer ludieke idee het boek gratis weg te geven aan treinreizigers. Opletten geblazen dus voor alle reizigers.
‘Het boek wordt verfilmd en verschijnt binnenkort in acht landen, waaronder Engeland . Van Het smelt gingen sinds verschijnen in januari al meer dan 60.000 exemplaren over de toonbank. ‘Toch kennen maar weinig Hollandse lezers het boek: van het buitengewone verkoopaantal werd maar 9% in Nederland verkocht.’
Daarom wordt Nederland vanaf half juni getrakteerd op een grootse postercampagne op tientallen treinstations. Tegelijkertijd zal de uitgeverij honderden exemplaren van Het smelt in treinen achterlaten, als verrassing voor reizigers.
In Het smelt rijdt hoofdpersoon Eva met een mysterieus blok ijs in haar kofferbak terug naar haar geboortedorp. Wat ze daarmee van plan is, en wat aan die keuze voorafging, wordt in de subliem opgebouwde roman op meesterlijke wijze.

Bron:Hebban enzo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...