woensdag 14 maart 2018

Meet and Griet

Lezers reizen gratis met de trein dankzij Boekenweekgeschenk 
Traditiegetrouw reizen treinreizigers op de laatste dag van de Boekenweek gratis met het Boekenweekgeschenk. Op zondag 18 maart kunnen treinreizigers op vertoon van het Boekenweekgeschenk Gezien de Feiten voor de 18e keer onbeperkt door het land reizen. Dit is mogelijk gemaakt door NS, hoofdsponsor van de Boekenweek. Lezen is immers de meest favoriete tijdsbesteding in de trein. Onderweg hebbenreizende lezers de kans om Griet Op de Beeck, auteur van het Boekenweekgeschenk, te ontmoeten. Op de Beeck verrast reizigers met een 'Meet 'n Griet' op verschillende trajecten in het land.
Het Boekenweekgeschenk –Nederlandstalige versie, Friese versie of Ebook- is voorzien van een barcode. Met deze barcode kunnen treinreizigers op zondag 18 maart de poortjes op de stations openen. Deze dag geldt het Boekenweekgeschenk als vervoersbewijs in de 2e klas voor de binnenlandse treinen en de binnenlandse trajecten van de IC Brussel, IC Berlijn en ICE International. Voor de ICE International is een toeslag verschuldigd. Vorig jaar reisden 250.000 mensen met het Boekenweekgeschenk door heel Nederland. 
Het Boekenweekgeschenk is een cadeautje van de boekhandel voor iedereen die tijdens de Boekenweek voor minimaal €12,50 aan Nederlandstalige boeken koopt. De 83e Boekenweek vindt dit jaar plaats van zaterdag 10 maart tot en met zondag 18 maart. Het thema is dit jaar Natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...