maandag 20 juni 2022

Something sweet van Sandra J. Paul

 


Something Sweet is het tweede deel in de nieuwe feelgood serie van Sandra J.Paul.

 

Na de start met het zoete deel 'Office Candy' wordt het nu tijd voor het serieuzere werk.

 

Dit tweede deel is niet zo lichtvoetig als het voorgaande maar door de humor, vlotte schrijfstijl en leuke situaties wordt het nooit te serieus. Nu ligt de focus op hoe je samen gelukkig kan zijn als er onverwachte uitdagingen op je pad komen. 

 

 Daniel en Lisa zijn in snel tempo naar elkaar toe gegroeid en vormen het dekseltje op elkaars potje. Eigenlijk willen ze dit verborgen houden voor hun manager op hun werk. Door het gedrag van Machteld verloopt alles een tikkeltje anders dan gedacht.

 Naast het omgaan met hun bemoeizuchtige baas is er ook de zorg voor de hulpbehoevende tante van Daniel. Het paar voelt zich gelukkig goed bij elkaar en durft grote stappen te zetten om er voor haar te zijn. Ze blijven op hun roze wolk en in hun wittebroodsweken zijn ze ook tijdens moeilijke momenten elkaars steun en toeverlaat . Lisa wordt door de negen katten en tante Mathilde in haar hart gesloten. Deze Hollywoodlegende vertrouwt de vriendin van haar oogappel ook haar grootste wens toe.

 In het eerste deel lag de nadruk op het leven op kantoor. Something Sweet toont me meer van de tijd na het werk . Er is net zoals in het echt ruimte voor mooie en minder fijne gebeurtenissen.

 Ik leer in dit deel Lisa en Daniel nog beter kennen. De evolutie van hun prille liefde naar iets dieper maakt het boeiend en ik vraag me af of hun verliefdheid later nog kan groeien naar houden van.

 

 Something Sweet is een feelgood verhaal maar dan één waarbij heftige thema's en drama gecombineerd worden met romantiek. 

 Na ' Something Sweet ' ben ik razend benieuwd naar 'Bitter sweet'.

 

4 inktpotjes

Fany

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...