dinsdag 3 mei 2016

Fajah Lourens did it

Ik zat van de week met verbazing de top 60 van het CPNB te kijken .. De lijst met de best verkochte boeken van die week. Trots prijkt boven aan het zoveelste dieetboek en dit keer door Fajah Lourens geschreven. Wie was dat ook alweer? Goede Tijden?? Of zo'n ander slap serietje. Daarna was ze vooral bekend in de roddelbladen met de zoveelste vriend waarmee ze de rest van haar leven samen zou zijn en dan BAM, was dat weer uit en kwam de volgende eeuwige liefde weer in beeld.
Een poos is of was ze dj, maar nu zag ze het licht! Dieetboeken en kookboeken zijn in, dus waar kan je nu het beste geld mee verdienen? Juist! En verdomd ..het lukte haar. Daar staat ze op de eerste plaats te pronken met eerlijk is eerlijk zelf een heerlijk mooi lijf. Hebben nu al die kopers het idee om er straks als Fajah er uit te zien??? Nee toch???
Waar gaat het behave over minder eten over?
De dj geeft in het boek met fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen tips om een gezond en strak lichaam te krijgen en te houden. Lourens verwijst met haar dieetboek De verwarde cavia van Paulien Cornelisse naar de tweede plek van de toplijst. 
Het boek van Lourens biedt lezers een dieetplan voor twaalf weken, voedingsschema’s, trainingsschema’s en boodschappenlijstjes voor snelle en makkelijke recepten.
"Het is echt geweldig dat ik zoveel mensen blij heb gemaakt met dit boek. Ik word er zo gelukkig van als ik naar de foto's op sociale media kijk. Iedereen is vandaag ook echt begonnen met het dieet en de recepten'', laat Lourens weten in een reactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...