woensdag 28 juni 2023

De liefdeshypothese van Ali Hazelwood

 


Een heerlijke romcom over liefde en een tikkeltje wetenschap

 Olive Smith , een doctoraatsstudente in de wetenschap, start aan wel een heel bijzonder experiment.  Nadat ze uit wanhoop een professor gekust heeft en er een misverstand ontstaat, wordt hij haar partner in crime .Omdat ze haar beste vriendin Ahn niet wil teleurstellen ontstaat er een gewaagd plan en begint hun fake-relatie. Dit is het begin van allerlei grappige situaties want de mentor is niet erg geliefd en blijkbaar erg streng voor zijn studenten. Olive haar vrienden begrijpen niet wat ze in hem ziet.maar zij ontdekt al snel  dat deze knappe man ook een zachte kant heeft. Adam ontdooit in de buurt van de lieve vrouw en hun niet - liefde wordt wel heel erg ingewikkeld. Kan ze haar hart openstellen of komt haar hypothese uit? Wetenschap is immers veel logischer dan liefde.

 Ali Hazelwood schrijft vlot en schudt meerdere hilarische scènes uit haar mouw in deze competitieve wereld. Uiteindelijk komt Olive voor serieuze moeilijkheden en harde keuzes te staan. De liefdeshypothese gaat niet alleen over passie maar ook vertrouwen, jezelf zijn en manipulatie zitten verweven in dit beetje voorspelbare maar oh zo fijne verhaal. Blijkbaar is dit boek een Tik Tok- sensatie en dat is helemaal terecht. Dit is gewoon een zalige en relaxte leeservaring die doet lachen, soms ontroert en lekker weg leest. Dit romantische verhaal met sexy tintje en geweldige personages is er echt wel één waar je van gaat houden en waarna je hoopt op meer van dit.

 4 inktpotjes

Fany

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...