vrijdag 8 september 2023

De opportunist van Elyse Friedman


 Wat is dit een amusant familiedrama vol achterbakse personages

Wanneer de vader van Alana Shropshire wil trouwen met Kelly denken haar broers dat deze dame alleen uit is op zijn geld.  Na jaren het zwarte schaap van de familie geweest te zijn , zwicht ze voor de druk en hun ongewone voorstel.  Terug thuis  wordt Alana terug gekatapulteerd naar haar verleden en ziet ze weer waarom ze hier niet meer bij wou horen. Wanneer iemand verdwijnt wordt deze zaak alleen maar duisterder. Misschien is de waarheid wel heel anders dan de kinderen denken of klopt hun vermoeden toch en is de lieftallige verpleegster de sluwe vos?

 Ik luisterde dit boek in het Engels en heb genoten van de dialogen, slinkse karakters en wilde plannen. Hoewel sommige dingen niet echt een verrassing zijn, is het een lekker snel en vermakelijk boek over misleiding, macht en keuzes.

 De hoofdstukken zijn kort en vlot en het luisteren gaf het voor mij een extra levendige dimensie. Het lijkt wel een televisieserie vol dramatische gebeurtenissen en de zoektocht naar wie verantwoordelijk is voor alle onheil is leuk.  Wie was voor mij vrij snel duidelijk maar de waarom vraag is hier veel interessanter. Leef mee met de doortrapte avonturen  en geniet van alle spannende perikelen in een wereld van geld en macht. 


3,75 inktpotjes

FanyGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...