woensdag 15 juli 2015

The minionsdevils

In Amerika is ophef ontstaan over de Minion-poppetjes die McDonalds serveert bij de Happy Meals. De gele poppetjes, gebaseerd op de kleine karakters uit de nieuwe animatiefilm Minions, zouden scheldwoorden uitspreken.
Dat melden verschillende Amerikaanse media.
De poppetjes zouden onder meer "Well I'll be damned" en "What the fuck" zeggen. Meerdere bezorgde ouders trokken aan de bel: ze zijn van mening dat het speelgoed niet geproduceerd had moeten worden.
McDonalds reageerde met een oficiĆ«le verklaring: "Het spijt ons als er verwarring is ontstaan over het geluid. Minions spreken Minionees, een willekeurige combinatie van verschillende talen en onzinnige woorden en geluiden."
Op Nu.nl kan je ook een video bekijken van een erg oneruste en zeer geschrokken vader...
WHAT THE FUCK....heb je geen leven of zo??? Jullie hebben bijna allemaal een wapen in huis waar vele kinderen per ongeluk mee gewond raken of zelfs per ongeluk doodgeschoten. Maar dat een Minion, die Miniontaal brabbelt, klanken voortbrengt die lijken op een scheldwoord...dat maakt een Amerikaan boos. Kennen jullie nog die heisa van onze jeugd (als je in de 40 bent) : mensen gingen elpees achterstevoren draaien. WAAAAAAAROM? Ze hoorde dan klanken waarin men zei de duivel aan te roepen.
In sommige muzieknummers zit volgens hun een geheime boodschap verstopt. Je hoort deze alleen als je het liedje achterstevoren afspeelt. Dit fenomeen wordt “Backmasking” genoemd. Vooral eind jaren ’80 was er ophef over backmasking, volgens Christelijke instanties zouden rock muzikanten op deze manier satanische boodschappen verstoppen in hun muziek.
Nu hebben we geen elpees meer, maar gelukkig de minions. Dus op naar de Mac voor een Happy meal en neem je poppetjes mee op zondagochtend naar de kerk om ze in het wijwater te duwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...