zondag 14 februari 2016

Extase een verhalenbundel

Het begon meteen al goed met Daphne Deckers die opende met de zin “Hij rook naar kut”. Zo, dat kwam binnen en ik dacht als al die verhalen zo zijn, dan is het waarschijnlijk meer porno dan erotisch.
Ik begon met lezen en na bladzijde 26 was het verhaaltje uit en had ik een glimlach op mijn gezicht. Dit was een leuk verhaal.
Het verhaal gaat over een vrouw die erachter komt dat haar man het met haar zus doet. Ze zit vaak in een hotel voor haar werk en wanneer ze voor een vergadering een duik wil nemen in het zwembad blijkt deze gesloten te zijn. Toch neemt ze stiekem een duik want er is niemand te bekennen. Dan staat ineens een spa-man voor haar neus. Hij geeft ook massages en omdat er nog wel even tijd is geeft de man, Marcus genaamd, haar een massage die uitmondt in een erotisch massage. Wanneer ze een vervolgbehandeling wil boeken, blijkt de man is niet de man te zijn, die ze denkt dat hij is.

Het tweede verhaaltje waar ik iets over wil zeggen, was van Georgina Verbaan met haar verhaaltje over Nel. Een veel te dikke vieze vrouw die haar bevrediging zoekt op de wasmachine. Wanneer ze op een dag op de wasmachine zit kijkt haar buurman net door het badkamerraampje. Hij vraagt of het goed met haar gaat en zij zegt: “ja hoor een beetje bevangen door de hitte”. De wasmachine piept en Dick, de buurman, vraagt of hij er naar moet komen kijken. Nel houdt het af, maar wanneer ze door buurvrouw Trudy op een drankje wordt uitgenodigd zorgt Trudy dat Dick bij de wasmachine van Nel gaat kijken. Dan blijkt dat Dick niet voor de wasmachine komt maar voor Nel. Hij houdt van vieze dikke vrouwen. Wanneer Trudy zich teveel met Nel gaat bemoeien, neemt Nel maatregelen tegen haar buren.
Een verhaaltje van 18 bladzijden die naast een soort van erotiek ook een luguber einde heeft. Naast misselijkmakend ook lachwekkend.

Mijn mening:
Een boekje waar veel ophef over is geweest, door de bekendheid van de dames, die erotische verhaaltjes hadden geschreven. Soms leuk, maar ook met stukjes waarvan je denkt, waar gaat het over? Ik houd van erotische thrillers maar dit was geen toppertje.
Doordat er een paar leuke anekdotes in voor kwamen, geef ik het 2 sterren.

Caroline 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...