woensdag 28 december 2022

Favoriete boeken van Fany

 


Aan het eind van het jaar komen de lijstjes .Ik heb een gedeelde nummer 1 voor al deze boeken. Deze boeken zijn immers uniek en anders maar ik kan onmogelijk kiezen wie de topplaats meer waardig dus daarom deze score.

 

Wat mij bijblijft van 'Het bloed van de zwaan' van Hugo Luijten is naast de personages vooral het gevoel van frustratie en boosheid. Deze thriller is gebaseerd op de waargebeurde zoektocht naar een seriemoordenaar en is zo heftig dat hij  je zonder twijfel zal raken.

 

De Ziener van Kevin Valgaeren heeft me van de wereld doen verdwijnen. Deze gothic novel betovert,ontroert en doet verlangen naar het vervolg Bloedlijn. Licht en duister komen samen in deze duistere en hypnotiserende mix.

 

Water van Lara Reims is een verpletterende young adult over macht,klimaatproblematiek en anders durven zijn. Dit boek toont dat jongeren net zoals volwassenen een stem hebben en de toekomst mee vorm geven.

 

Mungo van Douglas Stuart

Mungo is een pure brok van emotie en ja het verhaal is rauw maar ook van een ongekende sensitieve schoonheid. Dit is een literaire parel die naar je strot grijpt en die je nooit meer vergeet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...