woensdag 13 april 2016

In de brievenbus de nieuwe Robert Gailbraith


In de brievenbus...Nou voor deze moest de postbode toch echt aanbellen.... Een enorme dikke pil van bijna 600 bladzijdes telt de nieuwe van Robert Gailbraith. Bijna niks is heerlijker dan in een dikke pil duiken..

Robert Galbraith is het pseudoniem van J.K. Rowling. Onder dit pseudoniem bracht J.K. Rowling een aantal boeken voor volwassenen uit.

Als Robin Ellacott een mysterieus pakket opent, krijgt ze de schrik van haar leven: in de doos zit een afgehakt vrouwenbeen. Haar baas, privedetective Cormoran Strike, is minder verrast, maar meer op zijn hoede. Er zijn vier mensen uit zijn verleden die hij in staat acht tot zo'n gruwelijke daad. 

De politie heeft al snel een verdachte, maar Strike denkt dat ze de verkeerde hebben. Dus besluit hij met Robin om te graven in de duistere achtergrond van de andere drie. Maar de dader laat dat niet op zich zitten...

Galbraiths nieuwe boek over Cormoran Strike is een razend knappe thriller vol onverwachte wendingen. Cormoran Strike en Robin Ellacot zijn inmiddels geliefde personages, die in dit boek elk op een kruispunt in hun persoonlijke en professionele leven staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...