donderdag 24 februari 2022

Weg van Mel van Arja Veerman

 




Arja Veerman heeft in 'Weg van Mel' de drie erotische verhalen 'Verwarring', 'Vertrouwen' en 'Nu of nooit' gebundeld.

 

Verwarring, het eerste boek gaat over hoe het voelt als de roze wolk oplost en de liefde stopt. Annelies haar huwelijk valt uit elkaar en als klap op de vuurpijl worden zij en Mel, een moeder van het schoolplein hevig verliefd op elkaar. Dit eerste boek gaat over de ontwikkeling van deze nieuwe gevoelens en de complicaties die dit bij beide vrouwen en hun vroegere geliefden veroorzaakt. Kinderen en scheiden is al niet eenvoudig maar dan ook nog vertellen dat je je aangetrokken voelt tot hetzelfde geslacht, het is zowel voor Mel als Annelies een moeilijk dilemma. In het begin twijfelt Annelies of ze dan misschien toch biseksueel is maar uiteindelijk beseft ze dat ze valt op de inhoud niet de verpakking.

 

Vertrouwen focust meer op de erotische spanning en de ontdekkingsfase wanneer beide vrouwen hun lusten in het geheim gaan bevredigen. Stilaan wordt duidelijk dat Annelies, hoewel ze ook worstelt met alle gevoelens, toch wil kiezen voor Mel. Zij gaat dan ook al snel alleen wonen. Mel wil Annelies wel maar kan nog steeds haar echtgenoot niet loslaten en eigenlijk voelt het alsof ze snoept ze van twee walletjes.

 

In het derde boek is Annelies zeker maar wil ze commitment van Mel. Kan Mel de band met haar echtgenoot verbreken of kiest ze uiteindelijk toch voor hem?

 

Arja Veerman heeft in een vlotte driedelige serie de strubbelingen van beide vrouwen heel goed neergezet.

 

De pikante scènes zijn realistisch beschreven en geven goed weer hoe deze liefde verslavend werkt. Tijdens het lezen leef ik mee met de avonturen en de emotionele rollercoaster waar Annelies en Mel in terecht komen. 'Weg van Mel' is een fijne erotische thriller die heerlijk wegleest maar me niet in vuur en vlam zet.

 

3,5 Inktpotjes

Fany

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...