maandag 22 februari 2021

Win In de lavabo van Erik Segers

 

‘Liefde en lijden in tijden van corona’ Na de fel bejubelde debuutroman ‘Ik ging naar de dokter’, die zich afspeelt in één straat, en de nog feller bejubelde tweede roman ‘Een meisje met twee borsten’, waarin de actie de halve wereldbol beslaat, beperkt Erik Segers zich in z’n derde roman tot een minimale speelarena: één kamer. Met een lavabo met kronkelende buizen waarin diepe geheimen verscholen liggen. En een hoofdfiguur, Floris, die de lezer alle hoeken van de kamer laat zien. Zijn daar de stukjes van de puzzel te vinden en het antwoord op de vraag: wat zit er in de lavabo? Plus: waarom vallen er lijken uit de kast? En ook: wat verbergt Floris? Waarom komt hij z’n kamer niet uit? Vanwege corona? Of zit er meer achter? Een spannend en hilarisch avontuur dat lang geleden begon, in Floris’ studententijd, toen hij uit volle borst zong: ‘In de lavabo, o-o, o-o!’ De mysteries uit het verleden worden nu ontrafeld en doorgespoeld, op de aangewezen plaats: in de lavabo. Een boek dat je binnenstebuiten en buitenstebinnen keert! Van het lachen en het huilen.

Erik Segers schreef In de lavabo en wij mogen van de auteur maar liefst 3 gesigneerde exemplaren verloten. Fany las het boek en haar recensie kan je op het blog onder romans lezen. lezen. En dat zou ik zeker even doen  lezen, want je kan daar het antwoord op de prijsvraag vinden.

Hoe verbindt Erik Segers zijn teksten in dit boek?


Stuur jouw antwoord naar boekinkt@ziggo.nl ovv In de lavabo

Ben je al lid van onze facebookgroep Boekinkt? Dat kan je via onderstaande link simpel worden:

Boekinkt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...