vrijdag 31 maart 2023

Wat je ons hebt afgenomen van Steve Frech

 


Een boeiende en spannende reis naar de waarheid

Dit is mijn eerste kennismaking met deze Amerikaanse auteur en die vraagt zonder twijfel naar meer.

 

Deze thriller begint met Halloween en onmiddellijk voel ik de griezelige sfeer rond deze gebeurtenis. De auteur sleurt me mee in een verhaal waarbij al snel duidelijk wordt dat schuldig of onschuldig dicht bij elkaar liggen. Actie zorgt ook voor reactie en de creepy sfeer wordt steeds meer opgebouwd.

 

Wanneer we dieper in het verleden teruggaan blijkt dat  de brave, geliefde uitbater Jacob Reese van een vakantiehuis in het aparte The Hollows in Vermont niet is wie hij lijkt te zijn. Naast zijn gastenverblijf is hij ook de trotse eigenaar van een koffiebar. Het lijkt alsof hij een nieuwe kans kreeg maar wanneer er een mysterieuze vrouw verblijft in zijn huisje wordt alles anders. Heel zijn toekomst wordt immers bedreigd als hij zijn ex-vriendin Laura lijkt te zien maar dit is onmogelijk want hij weet immers dat ze dood is. Dit is de start van allerlei nare toestanden met onheilspellende gevolgen. Door flashbacks kom ik eerst te weten hoe het echt zat met Laura . Als dit uitgeklaard is komen er nog verschillende onverwachte en spannende wendingen. Het vervolg van deze thriller is misschien vergezocht maar geloofwaardig en het verhaal is goed doordacht . Alles wat je ons hebt afgenomen leest vlot, is verrassend en stilaan komen duistere geheimen aan de oppervlakte. Zijn wie je echt bent is in deze thriller immers een uitzondering. Het verhaal zit als een puzzel in elkaar en het aparte einde past dan ook bij dit intrigerende boek. Deze thriller gaat over schuld en wraak maar de auteur heeft dit op een intelligente manier verpakt en laat me mee zoeken naar het waarom, hoe en wie.

 

 

4 kraaien

Fany

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...