donderdag 21 januari 2021

Win Tuva De jacht


 ‘Will Deans indrukwekkende debuut laat zien dat zelfs een Brit een meesterlijke Nordic noir kan schrijven.’ – The Times

De jacht is het eerste deel in de ijzersterke nieuwe thrillerserie rondom de dove heldin Tuva Moodyson.


HOREN

Tuva Moodyson, een dove verslaggever van een lokaal Zweeds krantje, is op zoek naar het verhaal dat haar carrière kan lanceren, in de hoop eindelijk het piepkleine dorp Gavrik te verlaten.

ZIEN

Twee lichamen liggen diep in de bossen bij een afgelegen Zweeds dorpje. Hun ogen ontbreken.

ZWIJGEN

Een web van leugens. Een onopgeloste moord van twintig jaar geleden.

Kan Tuva de moordenaar te slim af zijn voor ze diens laatste slachtoffer wordt? Ze wil het graag geloven. Maar daarvoor moet ze haar ergste angsten overwinnen en diep de bossen in trekken.

We hebben een vraag voor je bedacht:uit welk Scandinavisch land komt de auteur Will Dean (let op: strikvraag). Stuur jouw antwoord naar boekinkt@ziggo.nl ovv Tuva


De actie delen levert een extra lotje op! Dat kan simpel via de symbooltjes die je onder aan dit bericht ziet. Ook vragen wij je lid te worden van onze facebookgroep Boekinkt. Om het je makkelijk te maken hoef je alleen maar onderstaande link aan te klikken:

Boekinkt facebook1 opmerking:

  1. Lijkt mij spannend. Lees graag debuut romans, om zomeren nieuwe schrijver te ontdekken waar ik verslaafd aan kan raken!

    BeantwoordenVerwijderen

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...