dinsdag 16 augustus 2022

PS Ik haat je van Nicole Schelling

 PS Ik haat je is een ongewoon en heerlijk verhaal over relaties

De drieëntwintigjarige Tamara heeft eindelijk alles op een rij . Na een nare tijd voelt ze zich terug beter in haar vel.

Haar schooltijd was immers een hel en al haar ellende had te maken met de knappe Lukas.

Lukas heeft haar verleden ernstig beïnvloedt . Het begon mooi maar eindigde in een fiasco . Met hulp en heel veel liefde heeft ze stilaan haar obstakels overwonnen en een nieuwe start gemaakt. Wanneer ze Lukas onverwacht opnieuw tegenkomt wordt haar leven opnieuw overhoop gegooid . Tegen haar wil in slaat haar hart opnieuw als een razende. Zelfs hun vrienden voelen dat Lukas en Tamara als magneten naar elkaar toe getrokken worden.

Chemie kan je niet controleren en wanneer de elektriciteit opnieuw knettert komt pas de grootste schok.

Al die jaren waren er vragen voor Tamara die nu eindelijk antwoorden krijgen maar deze zorgen voor een heel moeilijke situatie. Wanneer Lukas geconfronteerd wordt met zijn verleden krijgt hij het pas echt zwaar. Kunnen Lukas en Tamara steun en hulp vinden bij hun vrienden ? Lukt het hen om hun problemen opzij te zetten of blijven ze in het verleden hangen? Is het mogelijk dat mensen groeien of blijf je in wezen dezelfde persoon?

PS Ik haat je is een liefdesverhaal waarbij haat en liefde heel dicht bij elkaar liggen.

Nicole Schelling heeft serieuze thema’s verpakt in deze novelle met als rode draad vertrouwen. De emotionele lading is voelbaar in alle zinnen en net de diepere inhoud maakt van ' PS Ik haat je’ niet de zoveelste lovestory. Deze novelle gaat over durven gaan waar je hart voor kiest en het leven ten volle beleven.

Het is vlot geschreven en geeft mooi weer hoe de hoofdpersonages en hun vrienden en familie zich voelen. Het verhaal laat ook zien hoe je heden gevormd wordt door je ervaringen.

Het is een aparte vertelling over vriendschap en liefde die ik met veel plezier gelezen heb.

4 inktpotjes

Fany

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...