woensdag 28 september 2022

Onvoorspelbaar- Lois Blommestein

 


Wat een heftig verhaal is dit!

 

Wanneer rechercheur Nichel Frany met zijn team een pooiersnetwerk wil oprollen loopt dit gruwelijk fout en komt hij in een coma terecht. Niet alleen hij wordt zwaar gewond ook de criminelen delen in de klappen. Nietsontziend nemen ze wraak voor de dood van hun "speeltje" door Kayleen , de dochter van Frany, te kidnappen.Samen met enkele vrienden komt zij in de hel terecht. Haar oom Mike en de mysterieuze rechercheur Michelle zijn vastbesloten om hen terug te vinden en de onmenselijke misdadigers aan te pakken.

De tweede verhaallijn gaat over de vermissing van het zestienjarige meisje Tessa .

 

Lois Blommestein heeft een verhaal geschreven dat raakt en vaak nare situaties bevat waardoor ik het soms wil dichtklappen .Toch is het noodzakelijk om deze vreselijke onderwerpen te tonen zoals ze zijn. Dit is geen zachtaardig verhaal maar de wereld waarin zich dit afspeelt is immers gewoon onvoorstelbaar. Stilaan vallen de verschillende puzzelstukjes en de verhaallijnen in elkaar . De karakters boeien en evolueren en het verhaal is spannend.Hoewel deze thriller soms wat onlogische of gekunstelde stukken bevat, is er zeker plaats in schrijversland voor dit genre boeken en auteur.

 

3,5 kraaien

Fany

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...