zaterdag 17 april 2021

Sugar rush van Sandra J. Paul

 


Titel: Sugar Rush

Auteur: Sandra J. Paul

Uitgeverij: Books en butterflies

Pub datum: maart 2021

Recensie: Jacqueline
Inktpotjes: 3,5

 

Met de Novelle Sugar Rush heeft auteur Sandra J.Paul aangetoond dat ze out of the box durft te denken en heeft deze Feelgood neergepend. Altijd spannend om iets niets uit te proberen en dan af moeten wachten hoe het verhaal bij de lezers valt. Of het bij mij in de smaak is gevallen? Eerst maar eens delen waar deze Novelle over gaat.

 

Wanneer Leon Kranias na een dag werken in thuis komt en daar 4 vuurrode genummerde enveloppes vindt gaat zijn gedachten met hem op de loop. Wie is er binnen geweest in zijn beveiligde huis? Hoe komen die enveloppes hier en zouden het bombrieven kunnen zijn? Ze ruiken wel erg lekker, de geur doet hem ook aan iemand denken maar aan wie??? Wanneer hij de opdracht op de eerste enveloppe leest, komt het handschrift hem bekend voor.....Zou zij in zijn huis zijn geweest? Nee, dat kan niet, nee toch? Nee, dat doet ze niet.....of toch wel? Hij kan niet wachten om de volgende enveloppe te openen, welke opdracht staat daarin en waar leiden die opdrachten hem naar toe?

 

Sugar Rush is een kort en luchtig liefdesverhaal dat in een vlotte leesbare schrijfstijl is geschreven. Door hoe Leon in zijn gedachten het andere hoofdpersonage in begin omschrijft dacht ik even waar gaat dit heen maar dit was van korte duur. Beide personages waar in het Sugar Rush om gaat hebben een heerlijk gevoel voor humor. De situatie waarin zij in de supermarkt belanden is hilarisch! Ik heb er hard om moeten lachen. Wat mij betreft heeft de auteur er niet verkeerd aan gedaan om out of the box te denken! En naar wat ik begrepen is het schrijven van een Feelgood haar bevallen want deel 2 is in de maak! 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...