woensdag 16 maart 2016

Nog te verschijnen Harry Potter staat al op 1

c Harrypottertheplay.com
Al snel na de bekendmaking dat het toneelstuk 'Harry Potter and the Cursed Child' ook in boekvorm zal verschijnen, staat het nog te verschijnen boek al op nummer één in de ranking van Amazon en Waterstones. Het succes van het verhaal toont aan dat Harry Potter na zeven boeken en acht films nog steeds razend populair  is.
J.K. Rowlings theaterstuk 'Harry Potter and the Cursed Child' heeft zijn première pas op zaterdag 30 juli in Londen. Na middernacht zal dan ook het boek te koop zijn. In het verleden openden boekenwinkels al om twaalf uur 's nachts om de hordes fans tevreden te stellen. Naar de bestellingen van nu al, zal er vast een nieuwe actie ontstaan.
De eerste versie van het boek zal een 'speciale repetitie-editie' zijn van de tekst die gebruikt werd tijdens de try-outs van het stuk voor de officiële première. Deze editie is tijdelijk, aangezien het toneelstuk nog kan veranderen en in de uiteindelijke versie aangepast zal worden.
Het boek en theaterstuk vertellen het verhaal van Harry Potter, negentien jaar na de laatste strijd in Zweinstein.
Bron: Knack.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in deze blog

Droom naar de toekomst van Rina Stam

  Droom naar de toekomst is het tot de verbeelding sprekende slotstuk van de spirituele Rode Draad Trilogie   Flora woont alleen in Spanje...